World-class medical cooling systems

– Reliable solutions with high-end support

BrainCool AB (publ) – BrainCool presenterar på Aktiedagen Lund den 31 januari kl. 19.00

2022-01-28

Måndagen den 31 januari kl. 19.00 medverkar BrainCool på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen Lund. VD Martin Waleij kommer att presentera BrainCool och svara på era frågor till bolaget.

Vi inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemsskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Martin Waleij, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION

När: 31 januari kl. 19.00

Var: www.aktiespararna.se/tv/live

r mer information

Martin Waleij - VD                                                                 
+46 - 733 -93 70 76                                                                                          
E-post: martin.waleij@braincool.se

Om BrainCool AB (publ)

BrainCool AB (publ) är ett innovativt medicinteknikföretag som utvecklar, marknadsför och säljer ledande medicinska kylningssystem för indikationer och områden med betydande medicinska mervärden inom sjukvården. BrainCool AB (publ) har sitt säte i Lund. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market.